En Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın ve acil durum anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Pas olarak da ifade edilen bu dal temelı modellerde normal kapı koluna emsal. 

 Kuruluşnın ortak merdivenlerinin yangın ve gayrı ivedi hâllerde kullanılabilecek özellikte olanları, yangın merdiveni olarak ikrar edilir.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoğunlukla endüstriyel tesislerde iki farklı kayranı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu elde etmek midein kullanılmaktadırlar.

Yangın Kapısı gerçek amacı insanların pert görmeden binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Takribî 20 senevi tecrübemizle ve her biri dair kompetan olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle jüpiter memnuniyeti odaklı çtuzakışmalarımızla siz giranbaha iş ortaklarımızın sağlıklı çözüm bapsı olmaya devam etmekteyiz.

Açıldıktan sonrasında kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleşatır bu tür kapıların en mefret avantajı kötü sızdırmaması ve belirli derecede ısıevet denli dayanabilmesidir.

Çıkış mesafelerinin bapdan alındığı bina kullanım sınıflarında, bir koridor içindeki 2 yangın merdiveni arasındaki ara, yağmurlama sistemi olmayan mimarilarda koridor uzunluğunun nısıfsından ve yağmurlama sistemi olan dokumalarda ise koridor uzunluğunun 1/3’ünden az olanaksız.

Yangın en muhataralı risk sınıflarından biridir. Yangınlarda bina mukavemeti, kişi tahliye temizışı ve yangının dağıldığı alanların kontrol altında tutulması dirimsel önem taşımaktadır.

 60dk ve 120dk kadar averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri hakkında bili alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Yangın bapları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın Merdiveni Kapısı Kaçış derunin kullanılmasına cevaz maruz merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en dar basamak hoşgörülüliği, konutlarda 100 mm’den ve gayrı gestaltlarda 125 mm' den azca mümteni. Her kaçış merdiveninin her dü nispetle duvar, korkuluk yahut hızmaşte bulunması gerekir.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve uyanıklık etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Kullanılacak eş sayısı 100 kişhayır aşan yerlerde ve behemehâl son çıkış kapılarında PUSH Pas yahut PANİK BAR olmalıdır.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları kendiliğinden kendiliğinden olarak kapanarak emniyetliği esenlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Report this wiki page